Van Kooy Tweewielers in Baarn.
Dé fietsspecialist in het Gooi.

Wij hebben een ruim assortiment elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehands fietsen. Ook voor fietsaccessoires en reparaties bent u bij ons aan het goede adres.

Adresgegevens

Laanstraat 115-117
3743 BD Baarn

T: 035 – 5412791
E: vankooytweewielers@gmail.com

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 – 18.00
Woensdag08.30 – 18.00
Donderdag08.30 – 18.00
Vrijdag08.30 – 18.00
Zaterdag09.00 – 17.00
ZondagGesloten

Van Kooy Tweewielers Baarn is dealer van Riese & Müller, Gazelle, Urban Arrow, Cortina, Bakfiets.nl, Union & Alpina.

Heeft u geen groot budget? Ook voor goedkope fietsen en scherp geprijsde fietsen bent u bij fietswinkel Van Kooy Tweewielers aan het juiste adres. Twijfelt u welke fiets voor u geschikt is? Loop bij onze winkel binnen voor een eerlijk en betrouwbaar advies.

Het is bij ons ook mogelijk om een (elektrische) fietsen voor een dag of meerdere dagen te huren.

Fietsreparaties

Is uw fiets kapot? Fietsreparatie Baarn staat voor uw klaar! Wij beschikken over een professionele werkplaats en vakmanschap; uw fiets is bij ons in goede handen en kan tip top gerepareerd worden.

Als u uw fiets ter reparatie brengt bij Van Kooy Tweewielers, maar hem eigenlijk niet kunt missen, hebben wij een leenfiets voor u (geen E-Bikes).

Onze merken

Van Kooy Tweewielers is met recht een winkel vol fietsplezier!

Deskundig advies over o.a. ergonomie en fietsen

Veel mensen met gewrichts- en rugproblemen bewegen te weinig. Fietsen is een zeer goede oplossing, maar dan moet de fiets wel goed afgesteld zijn. Een juiste zitpositie kan namelijk de druk op rug- en halswervels en hand- en kniegewrichten voorkomen. Bij aankoop van een fiets is het belangrijk om niet alleen te letten op de kleur van fiets. De technische aspecten en de geometrie (afmeting van het frame) zijn per model verschillend en zeer belangrijk. Deze zijn namelijk van invloed op de zitpositie.

Samen met uw persoonlijke voorkeuren berekent ons meetsysteem de juiste stand van:

  • het stuur
  • het zadel
  • de pedalen
  • de handvatten

Uw fiets wordt daarna op de juiste manier afgesteld, zodat u heerlijk kunt genieten van vele onbezorgde kilometers fietsplezier!

Goed verzekerd

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Voor E-bikes biedt ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Hulpverlening bij pech is ook gratis bij de casco (inclusief diefstal) fietsverzekering voor Kogafietsen.

U kunt een ENRA fietsverzekering afsluiten bij alle met ENRA samenwerkende tweewielerspecialisten.

Bezoek de website: www.enra.nl

Uitstekend bereikbaar

Van Kooy Tweewielers is makkelijk te bereiken, u kunt gratis parkeren voor de winkel in de Laanstraat en bij de parkeerplaats voor de ALDI (vergeet uw blauwe schrijf niet). Fietswinkel Van Kooy Tweewielers, Laanstraat 115-117, 3743 BD in Baarn. Wanneer komt u langs voor een proefrit?